skip to Main Content

Zakelijk en grootzakelijk energie vergelijken

Betaalt u teveel voor uw energielevering of heeft u niet genoeg tijd over om zelf een passend energiecontract te vinden? Wij besparen u graag deze moeite en helpen u met deze keuze.

Het zelf zoeken van een nieuw passend energiecontract voor uw bedrijf is ingewikkeld en neemt veel tijd in beslag. De contracten veranderen regelmatig waardoor u snel keuzes moet maken en er moet veel geregeld worden.

Bij ons kunt u op deze kosten besparen en ook alle moeite nemen we uit handen. Door snel te kunnen vergelijken kunt uw gemakkelijk uw keuze maken en zullen wij het zo snel mogelijk afhandelen met de leverancier.

Voordelen Elga B.V.

Duidelijk overzicht
Goede en snelle service.
Direct afsluiten
Het onderhandel en regelwerk word u uit handen genomen
Gratis persoonlijke energie advies
Voor u op maat gemaakte offerte door onze energie experts

Uw bedrijf zakelijk of grootzakelijk?

Energieklanten met een elektriciteitsaansluiting kleiner dan 3×80 Ampère en/of een gasaansluiting die kleiner is dan 40 m3 per uur vallen onder zakelijk. Alles wat daarboven zit valt onder grootzakelijk.

Een grootzakelijke energieverbruiker ontvangt daarbij ook aparte facturen voor energieverbruik en voor het netbeheer.

Wilt u vrijblijvend advies vraag nu een offerte aan

Waarom stroomenergie besparen?

Het is belangrijk als u een groot bedrijf heeft dat u natuurlijk niet teveel betaald voor de energierekening. De prijzen van grootzakelijk verschillen namelijk nogal van de prijzen voor particulier. Ook worden de prijzen voor grootzakelijk zonder btw weergegeven. De bijkomende kosten worden er later pas bijgerekend.
Gelukkig is het bij een grootzakelijk contract zo dat het vaak om een langere termijn gaat en dat een energieleverancier voordeliger willen werken. Met een klein beetje onderhandelen kan je ook flinke kortingen krijgen.

Variabel of vast tarief?

Als grootzakelijk energieverbruiker heeft u ook de keus of u een variabel of vast tarief wil. U kan namelijk een speciaal daluren contract nemen voor als uw bedrijf meer in die uren werkt. Dan betaald u alleen voor de uren die daarvoor zijn aangewezen. Het nadeel hieraan is dat u dan alleen in die uren kan werken.

Back To Top