skip to Main Content

ENERGIECOLLECTIEF

Per 1 juli 2004 is de energiemarkt vrijgegeven om de prijsconcurrentie tussen verschillende energieleveranciers te bevorderen en u meer keuzevrijheid te geven. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om gebruik te maken van een energiecollectief. Een energiecollectief bestaat uit meerdere partijen die gezamenlijk een collectief vormen om op die manier een zo groot mogelijk voordeel op energieproducten te behalen. door onderhandelingen te voeren met de energieleveranciers kunnen wij een zo groot mogelijk inkoopvoordeel realiseren. Hoe meer partijen zich aan melden voor het collectief, hoe aantrekkelijker het is voor de energiemaatschappij om korting te geven op producten.

Wat houdt het energiecollectief in?

Het energiecollectief houdt in dat wij als onafhankelijke partij onderhandelingen voeren met energieleveranciers om op die manier voor u het grootst mogelijke voordeel te behalen.

Hoe meer mensen besluiten om deel te nemen aan het collectief, hoe groter het voordeel.

Dus schrijf u zo snel mogelijk vrijblijvend in en bespaar honderden euro’s op je energiekosten.

Hoe werkt het?

Wanneer het energiecollectief van start gaat kunt u zichzelf inschrijven. Enige tijd later zal de veiling plaatsvinden waar de verschillende energieleveranciers tegen elkaar opbieden. Ook nadat deze veiling heeft plaatsgevonden is het nog mogelijk om u in te schrijven en deel te nemen aan het energiecollectief. Naderhand zult u een aanbod ontvangen waarvan u zelf mag beslissen of u daarop in gaat. Besluit u dat te doen zullen wij de overstap zo snel mogelijk voor u regelen en een bevestiging sturen wanneer het gelukt is.

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen?

Back To Top